Benvinguts
 

NOVETATS
SANT BOI COMERÇ
GRANS BOTIGUES
CONTACTE
Espai Socis

Vols associar-te a Sant Boi Una Gran Botiga ?


Per què associar-se?

Per sumar sinergies

 

El nostre municipi està envoltat de grans superfícies comercials (Alcampo, Gran Via 2, Eroski, Splau, Ànec Blau, Vilamarina, etc) i d'un centre ciutat molt potent (Barcelona) que provoquen una fuita de ciutadants cap a aquests grans complexos de compra i oci. Avui en dia l’oferta comercial en les grans superfícies és molt àmplia: la combinació entre anar a comprar, com a acte lúdic,i l'oci, com a valor afegit, fa que aquest tipus d'establiments siguin molt atractius per a la majoria dels nostres clients.

Lluitar contra aquesta competència que està al dia i té mitjans econòmics és una tasca difícil i feixuga, i el nostre comerç per si sol no pot fer front a tots aquests reptes: és una tasca que cal fer plegats.

 

Per diferenciar-nos

Creem marca comerç de ciutat: Sant Boi una gran botiga. Formar-ne part és una estratègia que posa a l’abast del comerciant mesures de promoció i publicitat que individualment no es podria ni plantejar. És una estratègia de competència a la qual el comerciant no pot renunciar.

Per tenir més força

La unió fa la força! Com, més comerciants s’hi adhereixin, més capacitat econòmica tindrà el projecte i més força per transmetre les inquietuds i necessitats davant les institucions i administracions.

Per donar vida a la ciutat

Crear projectes per fer un municipi atractiu i actiu, perquè el comerç dóna vida a la ciutat.

Per què lluitem?

Per tenir un comerç de qualitat

 

Cada vegada que una persona entra als nostres establiments és una oportunitat de negoci. A aquesta, cal fidelitzar-la, el comerç li ha d'oferir el producte i la qualitat que ella desitja amb un tracte i una professionalitat impecables per obtenir diferenciació.

Des de Sant Boi una gran botiga desenvolupem diverses linies d'actuació per aconseguir aquesta fita: facilitem l'accés al programa Modernitza't, organitzem i col·laborem amb fòrums, xerrades i cursos de comerços i informem sobre lleis i subvencions per aconseguir un comerç de qualitat.

               

Per una ciutat amb atractiu comercial

Tenir un entorn adequat per al procés de compra és imprescindible per al municipi.Els carrers nets, una adequada il·luminació,bons accessos i aparcament, entre d'altres factors, fan que els ciutadants se sentin còmodes a l'hora de comprar, per aquest motiu Sant Boi una gran botiga participa activament en tots els consells municipals per tractar de millorar qualsevol d'aquests aspectes.

 

Compromís social i medi ambiental

 

Sant Boi una gran botiga participa i col·labora amb programes d'exclusió social, joventut ...; també  desenvolupem projectes de sostenibilitat al comerç.

Sant Boi una gran botiga